Coaching op afstand

  1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Heldervoelend coachen
  6. /
  7. Coaching op afstand

Heldervoelend coachen is afstemming op frequentie

Ben je niet in staat om te reizen of is de afstand naar mijn praktijk lastig te overbruggen? Dan is coaching op afstand ook mogelijk. Bij voorkeur in een gesprek via Facebook Messenger of Skype.

Afstand is geen bezwaar omdat mijn heldervoelend-zijn is afgestemd op jouw frequentie. De tarieven voor coaching op afstand zijn gelijk aan een afspraak in mijn praktijk. Je ontvangt daarbij ook een frequentie remedie die op jouw energieveld is afgestemd.

Heldervoelend coachen is een krachtige vorm van reflecteren, waardoor direct kan worden begrepen en blokkades vrijgemaakt. Lees over een sessie tijdens een beurs en mijn eigen ervaring met invoelen van lichaamswijsheid.

Maak een afspraak voor Coaching op afstand.