Waarom zou je iets wat je niét in je mond stopt,
wél op je huid smeren?

Wanneer je een pot of tube crème een tijdje zonder dop op het aanrecht laat liggen en je ziet dat er niets met de crème gebeurt – dat wil zeggen: de crème bederft niet – dan weet je dat het weinig tot niets bevat dat levengevend is, dat het leven ondersteunt.

ELECTRIC BODY® EN THE CREAM

Een cliënte met borstkanker inspireerde Denie Hiestand – de grondlegger van Electric Body® – tot het ontwikkelen van een huidcrème Skin Elixir.
Haar woorden “Waarom maak je geen crème die ons een mooie huid geeft, maar die ons niet ziek maakt?” raakten hem diep. Deze woorden waren het begin van zijn zoektocht naar zeer krachtige, levengevende, natuurlijke “voeding” en de optimale manier om dit tot een crème samen te voegen.

Een crème die zijn cliënten zou helpen hun gezondheid terug te winnen en tegelijkertijd een mooie huid te krijgen.

De eerste “levende” crème ter wereld, luchtdicht verpakt in een flacon met doseerpompje. Het geheim achter deze vitaliserende, alles-in-één pure schoonheidscrème is colostrum (biest).

Na de Electric Body® producten is Denie Hiestand verder gegaan met het ontwikkelen van 100% veilige huidverzorgingsproducten die niet alleen het lichaam ondersteunen, maar ook het energieveld krachtiger maken.

Colostrum

Colostrum is één van de meest krachtige substanties die de wetenschap kent. Het is de eerste “melk” die door zoogdieren – dus ook mensen – gedurende 24 tot 48 uur na de geboorte wordt geproduceerd. Het bevat een optimale balans van vitaminen, mineralen, aminozuren en immunoglobulinen. Meer dan 90 ingrediënten die onze gezondheid, vitaliteit en weerstand ondersteunen. Bij koeien wordt colostrum ‘biest’ genoemd. De biest die een koe vanaf 12 uur na een bevalling geeft, is ook geschikt voor menselijke consumptie.

Het door Electric Body zorgvuldig geselecteerde colostrum is afkomstig van Nieuw-Zeelandse koeien. Wees gerust: het pasgeboren kalf krijgt ruim voldoende van het eerste en meest krachtige deel!

Nieuw-Zeeland is één van de schoonste en meest groene plekken op aarde, waar de overheid strenge eisen stelt en hoge ISO normen hanteert. Dit alles geeft de zekerheid, dat de producten vrij zijn van hormonen, pesticiden, antibiotica etc.

De hittevrije verwerkingsmethode garandeert de hoge kwaliteit van de waardevolle ingrediënten.

De afbeelding rechts laat twee Kirlian foto’s zien. De linker foto toont het energieveld van een persoon vóór aanbrengen van Skin Elixir. De rechter foto is genomen ná aanbrengen van Skin Elixir op het gezicht. Het subtiele energieveld van het gehele lichaam nam met bijna 50% toe. De symmetrie ervan steeg van 62% naar 92%. Deze aanzienlijke toename van het energieveld weerspiegelt een duidelijke verbetering van gezondheid en welzijn. Des te groter het gekleurde gebied rond het lichaam, des te beter de algehele gezondheidstoestand ervan.

Optimale gezondheid, meer energie & vitaliteit

Heb je interesse in The Cream producten als gebruiker of voor toepassing in je salon of spa?

Huis van Bewust-zijn is distributeur voor The Cream in nederland voor informatie en bestellingen:

100% Veilige Huidverzorging

FACIAL SERUM

FACE CREAM

theCREAM productlijn