100 natuurlijk · 80% colostrum · 0% onzin

REPAIR bevat 80% colostrum en is dus een super geconcentreerde crème. Met ingrediënten als zwarte bes en extract van chrysantbol uitermate geschikt voor het kalmeren van roodheid en irritatie. Colostrum is ook bekend als biest. Lees meer over colostrum.

Gebruiksaanwijzing

REPAIR is voor de huid die extra zorg nodig heeft.
Breng de crème aan op de plekken waar de huid rood of geïrriteerd is.
Tip: doe een kleine hoeveelheid crème op een pleister of compres en breng deze gedurende de nacht aan op de plekken die extra zorg nodig hebben.

Voor wie

Voor die plekken waar de huid onrustig en geïrriteerd is.
Ideaal om de gevoelige huid / babyhuid te verzachten en kalmeren.

Waarom

  • Verzacht, hydrateert en verzorgt de huid.
  • Vermindert roodheid en irritatie.

Ingrediënten

(INCI) Colostrum; Coconut/Palm (Cetearyl Alcohol) wax; Aloe Vera [Soybean (Glycine Soja) oil (and) (Aloe Barbadensis) leaf oil]*; Rice Tocotrienol (Oryza Sativa) bran oil; Emu (Dromiceius) oil; DermCom [Crocus Chrysanthus Bulb Extract (and) Acacia Senegal Gum (and) Aqua]; MSM (Dimethyl Sulfone); Hemp (Cannabis Sativa) seed oil; Defensil [Octyldodecanol, Black Current (Ribes Nigrum) seed oil, Sunflower(Helianthus Annuus) seed oil unsaponifiables, Cardiospermum Halicacabum flower/leaf/vine extract, Tocopherol, Sunflower (Helianthus Annuus) seed oil, Rosemary (Rosmarinus Officinalis) leaf extract]; Hyaluronic Acid; Rosehip (Rosa Mosqueta) fruit oil; Silica; Coconut/Palm (Sodium Cetearyl Sulfate) wax; Colloidal Silver; Bentonite Clay*; Blueberry (Vaccinium Macrocarpon) seed oil; Zinc Oxide; Vanilla Plantifolia fruit oil; Hydrogen Peroxide.
*geregistreerd biologisch

Verpakking en prijs

Inhoud flacon met pompje: 30 ml. Prijs € 55.

Voor informatie en bestellingen, neem contact op.

Informatie over alle producten van the CREAM.