Individueel

In afstemming met jou

Voel je dat je eraan toe bent om een volgende stap te zetten in de vorm van individuele begeleiding? Bijvoorbeeld om je gezondheid te verbeteren en (daardoor) meer vitaliteit te ervaren? Wil je weten welke voeding nu eigenlijk het beste bij je past? Of wil je beter voelen of weten wanneer een beslissing écht van jezelf is? Zijn er levensvragen waarover je graag eens met elkaar van gedachten wilt wisselen, zou willen reflecteren? Zodat je intenties en verlangens helderder voor je worden?

Dan is een individuele afspraak in de praktijk van Huis van Bewust-Zijn dé oplossing! Samen kiezen we de meest passende aanpak, stellen we doelen vast en gaan we aan de slag in sessies van 1 à 1½ uur.

Werk- of behandelvormen

Denk daarbij aan heldervoelend coachen, ayurveda voedingsadvies, een verhelderend gesprek. Of een behandeling met Quantum Allergy dat toepasbaar is bij alles wat jou irriteert, waaraan je je stoort en óók allergieën. Je lichaam wordt als het ware gereset. Je reageert daarna niet meer – of veel minder heftig – op verstoringen die niet schadelijk zijn. Zoals bijvoorbeeld gezonde, bij jou passende voeding.

Ayurveda Voeding- en Leefstijladvies

Een succesvolle manier om je gezondheid te verbeteren, te genieten van gezonde voeding én meer over het temperament van je spijsvertering te leren kennen is het VIP Arrangement: Voedingsadvies, Intensief en Persoonlijk.

Lees meer over de details van dit VIP arrangement en ervaringen van deelnemers.

De kracht van heldervoelend coachen

Welk verhaal zit er achter de pijn, het ongemak, de stramheid of beperking? Het lichaam kan ontspannen en herstellen wanneer we de taal ervan begrijpen. Met behulp van heldervoelend coachen krijg je inzicht in de taal van je lichaam. Hiermee kun je herinneringen, die in het lichaam opgeslagen of “bevroren” zijn, vrijmaken en loslaten. Als oude opgeslagen ervaringen verwerkt en losgelaten worden ontstaat ruimte voor vernieuwing. Ter afsluiting ontvang je een op jou persoonlijk afgestemde  frequentie remedie. Deze ondersteunt je zowel fysiek als mentaal en emotioneel in je verdere proces. Lees meer over heldervoelend coachen.

Tarieven

Uitgebreid consult 1,5 uur  € 80
Consult 1 uur                              € 60
Korte check 0,5 uur                € 35

Tarieven inclusief BTW.
Bij een Ayurveda voedingsadvies ontvang je een map met informatie en inspirerende recepten.
Een consult Heldervoelend Coachen is altijd inclusief een op jou afgestemde frequentie remedie.

Coaching op afstand

Ben je niet in staat om te reizen of is de afstand naar mijn praktijk lastig te overbruggen? Dan is coaching op afstand ook mogelijk. Bij voorkeur in een gesprek via Facebook Messenger of Skype. Afstand is geen bezwaar omdat mijn heldervoelend-zijn is afgestemd op jouw frequentie. De tarieven voor coaching op afstand zijn gelijk aan coaching in mijn praktijk. Je ontvangt daarbij ook een frequentie remedie die op jouw energieveld is afgestemd.

Korte (kennismakings-)sessies Heldervoelend Coachen

Sinds juni 2018 is er regelmatig een dag voor korte sessies Heldervoelend Coachen in Praktijk NatuurlijkGezond. Een mooie gelegenheid om tegen gereduceerd tarief kennis te maken met deze manier van coachen en de effectiviteit ervan te ervaren.
Dit aanbod geldt ook voor bestaande klanten die deze prijsreductie willen benutten en voor wie een korte sessie op dat moment voldoende is.
Zie voor data en details de Agenda.

Klachtenprocedure

Het kan voorkomen dat bepaalde verwachtingen niet uitkomen of dat er andere zaken spelen.
Ik sta open voor feedback op mijn behandelingen en adviezen en hoop dat je eerst mij rechtstreeks aanspreekt. Mochten we er samen niet uitkomen, dan verwijs ik je door naar de klachtenprocedure.

Praktische informatie voor je afspraak in de praktijk

Adres, route, parkeren, tarieven, betaling, afzeggen

Behandelovereenkomsten en privacy

Bepalingen betreffende behandelovereenkomst en Privacy

Behandelovereenkomst Volwassenen + kinderen vanaf 16 jaar

Behandelovereenkomst Kind tot 16 jaar

Praktijk NatuurlijkGezond
Een blik naar binnen