1. Home
  2. /
  3. Individueel
  4. /
  5. Individueel

In afstemming met jou

Voel je dat je eraan toe bent om een volgende stap te zetten in de vorm van individuele begeleiding? Bijvoorbeeld om je gezondheid te verbeteren en (daardoor) meer vitaliteit te ervaren? Wil je weten welke voeding nu eigenlijk het beste bij je past? Of wil je beter voelen of weten wanneer een beslissing écht van jezelf is? Zijn er levensvragen waarover je graag eens met elkaar van gedachten wilt wisselen, zou willen reflecteren? Zodat je intenties en verlangens helderder voor je worden?

Dan is een individuele afspraak in de praktijk van Huis van Bewust-Zijn dé oplossing! Samen kiezen we de meest passende aanpak, stellen we doelen vast en gaan we aan de slag in sessies van 1 à 1½ uur.

Werk- of behandelvormen

Denk daarbij aan een Marma behandeling, heldervoelend coachen, ayurveda voedingsadvies, een verhelderend gesprek. Of een behandeling met Quantum Allergy dat toepasbaar is bij alles wat jou irriteert, waaraan je je stoort en óók allergieën. Je lichaam wordt als het ware gereset. Je reageert daarna niet meer – of veel minder heftig – op verstoringen die niet schadelijk zijn. Zoals bijvoorbeeld gezonde, bij jou passende voeding.

Van Marma behandelingen gaat je energie beter stromen

Bij een Marma behandeling worden – door de kleding – punten in het lichaam lichtjes aangeraakt. Deze energiepunten samen vormen energiebanen, ook wel bekend als meridianen. Je zou dit kunnen vergelijken met de energievoorziening van je huis: in de meterkast is een serie stoppen die elk correspondeert met een zogenaamde groep. Zo zijn er verschillende circuits die je huis van energie voorzien. Wanneer er ergens in zo’n groep kortsluiting ontstaat, zorgt een veiligheidssysteem ervoor dat de hele groep uitvalt. In de meterkast is dan te zien om welke groep het gaat, aan de hand van de stop die “eruit gevlogen is” zoals we gewoonlijk zeggen.

Door verschillende gebeurtenissen in het leven kunnen schakelpunten in de energiestromen van ons lichaam geblokkeerd raken. Tijdens een Marma behandeling wordt een serie essentiële energiepunten op de juiste wijze licht aangeraakt. Hierdoor kunnen geblokkeerde schakelpunten zich weer openen en kan de energie makkelijker en vollediger doorstromen. Dit is nodig om energieblokkades in lichaam en geest op te lossen. Waarna diepe ontspanning, rust en helderheid in het hoofd en minder stress worden ervaren.
“Wat is dit bijzonder! Wat ik nu heb ervaren is niet te vergelijken met alle andere behandelvormen die ik ken!” is één van de reacties na een behandeling.

De kracht van heldervoelend coachen

Welk verhaal zit er achter de pijn, het ongemak, de stramheid of beperking? Het lichaam kan ontspannen en herstellen wanneer we de taal ervan begrijpen. Met behulp van heldervoelend coachen krijg je inzicht in de taal van je lichaam. Hiermee kun je herinneringen, die in het lichaam opgeslagen of “bevroren” zijn, vrijmaken en loslaten. Als oude opgeslagen ervaringen verwerkt en losgelaten worden ontstaat ruimte voor vernieuwing. Ter afsluiting ontvang je een op jou persoonlijk afgestemde frequentie remedie. Deze ondersteunt je zowel fysiek als mentaal en emotioneel in je verdere proces. Lees meer over heldervoelend coachen.

Ayurveda Voeding- en Leefstijladvies

Een succesvolle manier om je gezondheid te verbeteren, te genieten van gezonde voeding én meer over het temperament van je spijsvertering te leren kennen is het VIP Arrangement: Voedingsadvies, Intensief en Persoonlijk.

Lees meer over de details van dit VIP arrangement en ervaringen van deelnemers.

Tarieven

“Uit je hoofd, in je lijf” behandeling
Combinatie van Heldervoelend coachen en Marma therapie
– uitgebreide behandeling van 2 uur……. € 90

Marma behandeling
– 1e afspraak 2 uur……………………….. € 70
– vervolgafspraken 1,5 uur………………. € 60

Heldervoelend coachen en Ayurveda voedingsadvies
– Uitgebreid consult 1,5 uur…………….. € 80
– Consult 1 uur…………………………… € 60
– Korte check 0,5 uur……………………. € 35

Een consult Heldervoelend Coachen is altijd inclusief een op jou afgestemde frequentie remedie.
Bij een Ayurveda voedingsadvies ontvang je een map met informatie en inspirerende recepten.

Coaching op afstand

Ben je niet in staat om te reizen of is de afstand naar mijn praktijk lastig te overbruggen? Dan is coaching op afstand ook mogelijk. Bijvoorbeeld in een telefoongesprek of via beeldbellen. Afstand is geen bezwaar omdat mijn heldervoelend-zijn is afgestemd op jouw frequentie. De tarieven voor coaching op afstand zijn gelijk aan coaching in mijn praktijk. Je ontvangt daarbij ook een frequentie remedie die op jouw energieveld is afgestemd.

Korte (kennismakings-)sessies Heldervoelend Coachen

Sinds juni 2018 is er regelmatig een dag voor korte sessies Heldervoelend Coachen. Een mooie gelegenheid om tegen gereduceerd tarief kennis te maken met deze manier van coachen en de effectiviteit ervan te ervaren.
Dit aanbod geldt ook voor bestaande klanten die deze prijsreductie willen benutten en voor wie een korte sessie op dat moment voldoende is.
Zie voor data en details de Agenda.

Klachtenprocedure

Het kan voorkomen dat bepaalde verwachtingen niet uitkomen of dat er andere zaken spelen.
Ik sta open voor feedback op mijn behandelingen en adviezen en hoop dat je eerst mij rechtstreeks aanspreekt. Mochten we er samen niet uitkomen, dan verwijs ik je door naar de klachtenprocedure.

Praktische informatie voor je afspraak in de praktijk

Adres, route, parkeren, tarieven, betaling, afzeggen

Behandelovereenkomsten en privacy

Bepalingen betreffende behandelovereenkomst en Privacy

Behandelovereenkomst Volwassenen + kinderen vanaf 16 jaar

Behandelovereenkomst Kind tot 16 jaar

Praktijkruimte

Een blik naar binnen