1. Home
  2. /
  3. The Cream
  4. /
  5. FACIAL SERUM

0% parabenen, 0% conserveringsmiddelen
0% chemicaliën, 100% natuurlijk

Dit gezichtsserum combineert de kracht van Colostrum olie en de wetenschap van het L22® complex. Het gepatenteerd L22® complex is samengesteld uit jojoba-, macadamia- en olijfolie. Dit heeft als doel de lipidenbalans van de huid van een gezonde 22-jarige te benaderen. Lees meer over Colostrum.

Gebruiksaanwijzing

Breng 1 tot 2 druppels serum aan op de vingertoppen en masseer zacht in de huid van gezicht, hals en decolleté. De beste resultaten worden bereikt wanneer het serum wordt aangebracht op een schone huid die nog enigszins vochtig is. Toepassing in combinatie met theCream Face Cream.

Het Facial Serum kan ook worden gebruikt als basis voor make-up voor een stralende huid.

Voor wie

Dit serum is geschikt voor alle huidtypes en in het bijzonder voor de droge, rijpere en vochtarme huid.

Waarom

Door de niet-vette samenstelling wordt dit serum snel door de huid opgenomen.

Bij dagelijks gebruik wordt de gezondheid van de huid versterkt en een rijpe/droge huid bloeit op. Het resultaat is een gezonde, glanzende en mooie huid.

Helpt de kleur en textuur van de huid te verbeteren.

Ingrediënten

(INCI) Coconut (Caprylic/Capric Triglyceride ) oil; Jojoba* (Simmondsia Chinensis) seed oil; L22- Macadamia, Jojoba, Olive [Jojoba Oil/Macadamia Seed Oil Esters (and) Squalene (and) Phytosteryl Macadamiate (and) Phytosterols (and) Tocopherol]; Vegetable Glycerin (Glycerin); Passionfruit (Passiflora Edulis) seed oil; Moroccan Argan (Argania Spinosa) nut oil; Marula (Sclerocarya Birrea) kernel oil; Carrot (Daucus Carota Sativa) seed oil; Colostrum Oil.
* geregistreerd biologisch

Verpakking en prijs

Inhoud flacon met pompje: 30 ml. Prijs € 96.

Voor informatie en bestellingen, neem contact op.

Informatie over alle producten van theCREAM