Ervaring met Heldervoelend Coachen op een beurs

  1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Heldervoelend coachen
  6. /
  7. Ervaring met Heldervoelend Coachen...

Verwondering over hoe snel “het” kan werken!

Vaak is een voorbeeld uit de praktijk duidelijker dan een hele verhandeling over de kracht van invoelen wat het lichaam zo heel graag wil zeggen. Een voorbeeld van een ervaring op een spirituele beurs waar sessies van 20 minuten worden gegeven.

Op een beurs kwam een vrouw bij mij met de vraag of ik helderheid kon geven over de oorzaak van haar heupklachten. Bij elke stap was een “kloink” hoorbaar. Niet alleen zij zelf hoorde dit geluid, ook degene met wie zij aan de wandel was. Er waren verschillende onderzoeken gedaan, maar daar was niets uitgekomen.

Invoelen

Ik hield mijn hand ter hoogte van haar linkerheup. Daarbij voelde ik “Kan ik het wel?” en “Doe ik het goed?”. Zij bleek nog steeds die (innerlijke) twijfels te hebben. Ze merkte het bijvoorbeeld bij een studie die ze was gestart. Veel zelftwijfel of ze het wel kon.

Verder zoeken naar de onderliggende oorzaak

Verder invoelend vroeg ik of er hoge eisen aan haar waren gesteld; moest zij al jong thuis helpen? Dat was zo. Er kwamen tranen. Ze zei: “Ik dacht dat ik het allemaal al verwerkt had; ik voel ook geen boosheid meer”. Dat dit verdriet nu nog naar boven kwam had ze niet verwacht.

Het lichaam heeft een geheugen

Haar lichaam wist het nog als de dag van gister. Nadat ik haar linkerheup heb bedankt voor wat het al die jaren voor haar had gedragen was de sessie afgerond. Het voelde daarna rustig in de linkerheup; samen konden we voelen dat daar weer energie door kon stromen. En ook dat zij veel meer in haar lichaam aanwezig was; veel beter geaard ook.

Frequentie remedie

Ter afsluiting van de sessie stemde ik mij op haar energieveld af, terwijl ik een buisje met suikerkorrels tussen mijn handen hield. Zo kon de trilling (frequentie) die op dat moment bij haar paste op de korrels komen. Ze besloot het buideltje met daarin het buisje met de korrels in haar linker broekzak te dragen. Wel zo handig!

Nog even een terugkoppeling

Terwijl ze verder liep, zag ik dat ze bewust aan het voelen was hoe haar linkerheup zich hield. Later kwam ze nog even naar me toe en zei: “Ik heb nog geen “kloink” gehoord en merk nu pas dat ik me al die tijd heb aangepast bij het lopen. Het voelt nu zó anders!”.

Lees meer over Heldervoelend Coachen.