Inspiratie-sessies

 

  1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Inspiratie
  6. /
  7. Inspiratie-sessies

Tijd

Tijd is ongrijpbaar. Het is vluchtig, je kunt het niet verzamelen, sparen of vermeerderen. Tijd kan je als los zand door de vingers glippen. Je kunt het proberen in te halen en zo efficiënt mogelijk benutten, maar…. meestal komt dat neer op zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd. Actief zijn, presteren, tijd nuttig besteden; er alles uithalen. Misschien ben je in je hoofd bezig met lijstjes afvinken en draait alles op den duur om Doen. Je aandacht raakt versnipperd, gaat alle kanten op. Zoals naar gezondheid, partner, kinderen, ouders, werk, sport, clubs, sociale media, het “nieuws”, de maatschappij.

En denk je aan het eind van de dag: wat heb ik nou eigenlijk allemaal gedáán vandaag!? En was het wel “goed” genoeg?

Zijn

Hoe zou het zijn om af en toe – of steeds vaker – je los te koppelen van het aspect tijd? Door al je zintuigen te gebruiken en waar te nemen wat er hier en nu Is. Ogenschijnlijk gebeurt er niets, maar in werkelijkheid ervaar jij heel veel. Dan kun je je – al is het maar voor even – het middelpunt voelen van datgene wat ertoe doet. Het aspect tijd verschuift naar de achtergrond, is even niet belangrijk. Je aandacht en (over)actieve zintuigen komen tot rust en keren als het ware terug naar jou: jij die ertoe doet.

Wat doet ertoe voor jou?

Merk je dat gesprekken maar al te vaak gaan over ditjes en datjes? Dat van alles en nog wat wordt besproken, maar dat datgene wat er voor jou toe doet niet of nauwelijks aan bod komt? Dat je het héél graag eens over een onderwerp wilt hebben, maar dat de ander daar (ogenschijnlijk) geen interesse in heeft? Over iets dat je bezig houdt of waar je warm voor loopt. Wat je zo heel erg graag zou willen realiseren maar niet weet waar te beginnen. Eens vertellen over je passie en merken dat er ruimte en tijd wordt gemaakt voor jouw ideeën, iets waar je tot nu toe nog maar zo weinig gelegenheid voor kreeg of nam.

Weet dat je niet alleen bent

Spreekt dit je aan? Weet dan dat je hier niet alleen in staat!

Inspiratie-sessies zijn er voor jou

Niet voor niets is Huis van Bewust-Zijn bedoeld als platform en ontmoetingsplaats.
Met ingang van september 2019 staan de deuren open voor wie zin heeft in samenkomen: om inspiratie op te doen, te delen en van gedachten te wisselen. Op een manier waarop je voor jezelf helder krijgt waar het jou om gaat. Dat je nóg meer snapt waarom iets er voor jou toe doet. En na afloop van de Inspiratie-sessie de deur uitgaat met minder vragen en meer helderheid, en wie weet ook met nieuwe ideeën. Het delen van inspiratie verfrist en geeft energie!

Praktische informatie Inspiratie-sessies

Frequentie: elke laatste vrijdag van de maand; deelname na aanmelding
Data:              zie Agenda
Tijdstip:        van 14:00 tot 16:00 (uitloop tot max. 16:30 uur)
Locatie:         Buerweg 4, 1861 CJ  Bergen NH
Parkeren:     gratis parkeerplaatsen op loopafstand
Bijdrage:       € 10, inclusief thee en iets lekkers

Aanmelding vooraf.

Laat weten dat je komt via onderstaande knop

 

De locatie
Bij mooi weer is locatie buiten
Bij mooi weer buiten!