1. Home
  2. /
  3. Marma
  4. /
  5. Uit je hoofd, in...

Wanneer ervaar je dat je zowel hoofd als lichaam bent? Dat je jezelf als één geheel ervaart? Of merk je dat je voornamelijk een heel druk en vol hoofd bent waarin gedachten blijven ronddraaien om dezelfde vraag of hetzelfde dilemma…

Het lichaam vormt de verbinding

Herinneringen aan ervaringen die we in het leven hebben opgedaan worden opgeslagen in het celgeheugen. Met andere woorden: je lichaam kent je angsten, zorgen, boosheid etc. Het zal je hieraan herinneren op nieuwe momenten die doen herinneren aan eerdere min of meer traumatische ervaringen. Zo functioneer je deels met informatie uit het verleden. Voortdurende stress is een slechte raadgever en leidt uiteindelijk tot fysieke en/of mentale klachten.
Gelukkig is er een milde manier om contact te maken met die pakketjes oude ervaringen die het functioneren in het nu lastig maken.

Benoemen van emoties

Met behulp van Heldervoelend Coachen maak ik contact met het lichaam en voel en benoem de emotie die daar verborgen ligt. Het lichaam voelt zich hierdoor gehoord en erkend in wat het samen met jou – soms al vele jaren lang – heeft gedragen. Het kan daardoor opgelucht ademhalen. Eindelijk kan het weefsel ontspannen, kan er weer energie door stromen. Je lichaam ervaart als het ware een reset naar het hier en nu. En jij herkent de emotie of gemoedstoestand die ik heb verwoord.
Lees verder over Heldervoelend Coachen.

Tot rust komen en diepe ontspanning

Daarna hebben lichaam en geest behoefte aan rust. Om bij te komen en om ruimte te scheppen tussen ‘toen’ en ‘nu’, tussen ‘oud’ en ‘nieuw’. Daarom wordt aansluitend op het invoelen en verwoorden van de opgeslagen emoties een Marma behandeling gegeven. Dit is een zachte drukpuntbehandeling die helpt om blokkades op te ruimen en de energie beter te laten doorstromen.
Lees alles over Marma.

Praktische informatie

Voor deze uitgebreide Uit je hoofd, in je lijf-behandeling maak je een afspraak van ruim 2 uur.
Het tarief is € 110, inclusief korte notities en persoonlijke frequentie remedie ter ondersteuning.
Maak een afspraak via onderstaande knop