1. Home
  2. /
  3. Ayurveda
  4. /
  5. Bij Ayurveda staat een...

De juiste balans in voeding

Je weet nooit waar een ontmoeting toe kan leiden!

Nadat zij een Marma behandeling had ervaren kwam ze met haar vraag: “Voel je er wat voor om te vertellen over Ayurveda?“. Voor haar bedrijf WieWatHaar interviewt zij mensen die (ook) aandacht besteden aan de innerlijke mens. De interviews zijn te lezen in de rubriek Beautiful People in het blad Innerbeauty.

Lees hoe mijn ontdekkingstocht 25 jaar geleden begon en waarom Ayurveda mij past als een handschoen.

Ter ondersteuning van het interview is voor de lezers van Innerbeauty die nog niet bekend zijn met Ayurveda een informatief artikel opgenomen in de rubriek Bewustwording: Alles over Ayurveda | wat is jouw dosha?

Wat betekent dit voor jou?

Met alleen een dosha-test ben je er niet. Want wat betekent het wanneer je een uitgesproken Vata, Pitta of Kapha type bent of lijkt te zijn?

Wil je meer weten over het karakter van jouw spijsvertering? Welke voeding passend is bij jouw temperament? En hoe je dit eenvoudig en smakelijk in je dagelijks leven oppakt?

Boek dan een vakkundig én inspirerend Ayurveda voeding- en leefstijladvies. Dat kan in de vorm van een VIP Arrangement bestaande uit 3 afspraken (€ 169) of een enkele afspraak (€ 80).

In beide gevallen ontvang je praktisch toepasbare adviezen, aangevuld met eenvoudige en smakelijke recepten waarmee je thuis aan de slag gaat.

Een extra goede start maak je met het Startpakket voor een heerlijke maaltijd. Dit pakket is onderdeel van het VIP Arrangement en kan ook los besteld worden (€ 10).

Van harte welkom!

Locatie

Buerweg 4, 1861 CJ  Bergen.