1. Home
  2. /
  3. Ayurveda
  4. /
  5. Startpakket voor een heerlijke...

Snel en gemakkelijk kennismaken met een smakelijke en gezonde maaltijd

Je herkent het vast: je komt een nieuw recept tegen en hebt zin om het te maken maar… er staan ingrediënten in die je niet kent of niet allemaal in huis hebt. Daar gaat je enthousiasme!

Ook mij overkomt dit wel eens wanneer ik een recept tegenkom in een dagblad of kookboek.

Cliënten ontvangen bij een voedingsadvies van mij een map met adviezen, tips en recepten. Thuisgekomen blijft het boodschappenlijstje met nieuwe ingrediënten wel eens wat langer liggen…

Daarom heb ik mij afgevraagd hoe ik geïnteresseerden op een leuke manier op weg kan helpen.

Hiervoor heb ik een geweldige oplossing gevonden

Om de kennismaking met nieuwe gerechten eenvoudig én plezierig te maken, bedacht ik het Startpakket. Het pakket bevat de ingrediënten voor een basisrecept van kitcherie (inhoud voor 6 porties). Er zit o.a. een kleinverpakking ghee (geklaarde boter) in en een verwarmend specerijenmengsel: garam masala. Zowel de ghee als de garam masala worden door mij zelf bereid. Voor de groenten mag de ontvanger van het pakket zelf zorgen.

Wat is kitcherie?

Kitcherie is een eenpansgerecht, bestaande uit specerijen, rijst, linzen en groenten. Het is eenvoudig te maken, voedzaam én licht verteerbaar. Een groot voordeel is verder, dat je eindeloos kunt  variëren met de groenten. Elk seizoen biedt tenslotte weer andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan typische seizoensgroenten zoals asperges, tuinbonen, spinazie, snijbiet, spruitjes etc. In de winterperiode is fijngesneden rauwe andijvie ook heerlijk om aan het gerecht toe te voegen wanneer dat gaar is. Op deze manier smaakt je Hollandse stamppot veel rijker en is deze lichter verteerbaar.

Hoe bemachtig je zo’n Startpakket?

Je ontvang het Startpakket wanneer je deelneemt aan het VIP Arrangement en / of aan de cursus “Kennismaking met Ayurveda, Kompas voor je gezondheid en welzijn”.

Daarnaast is het Startpakket los te bestellen voor de prijs van €25; af te halen op afspraak. Omdat elk pakket op bestelling wordt samengesteld, graag vooraf contact.

Genieten van gezonde voeding