Ervaringen Workshop ‘Hoe kijkt Ayurveda naar de Menopauze’

Ervaringen workshop 23 maart 2018

 

Margreet:

Lieve Lida, dank je wel voor je zorgvuldigheid en heldere uitleg over Ayurveda en de menopauze. Het was fijn en verhelderend: alle tips en trics die er zijn en waar ik allemaal aan kan denken om het beter voor mezelf te maken. Dank voor deze avond!

Janet:

Ik heb vrijdagavond als zeer geslaagd ervaren. Je voorbereiding was zeer zorgvuldig. In een fraaie omgeving, een prachtige ruimte, met lekkere thee en heerlijke lekkernijen gaf je een heel heldere uitleg over Ayurveda en de invloed daarvan op de menopauze. We kunnen het in een voor ons gemaakte informatiemap nog eens goed nalezen. Zoals gezegd vond ik het erg prettig dat we een kleine groep vormden. Er was veel ruimte voor eigen inbreng. Er werd goed naar elkaar geluisterd en wanneer nodig positieve aanbevelingen/inzichten/antwoorden gegeven. Het is allemaal heel makkelijk toepasbaar. Heb bijvoorbeeld gisteren en vandaag een kleine theelepel van het kruidenmengsel opgelost in een half kopje water en tijdens de lunch opgedronken. Ben benieuwd naar de reactie van mijn lichaam.

En nu stuur je ons wederom informatie over zuur-base evenwicht. Ook weer zeer interessant, maar ook helder en makkelijk toepasbaar. Ontzettend bedankt voor je informatie! Hier heb ik zeker wat aan!

Nogmaals de bedankt voor je inzet, je kennis en je enthousiasme!