Yin Yoga Special – Deep Transformation workshop

  1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Workshop
  6. /
  7. Yin Yoga Special –...

Vanmorgen weer een fijne groep deelnemers ontvangen voor een ontspannen Yin Yoga Special – Deep Transformation workshop. Dit keer maar liefst 6 deelnemers die al eens eerder een Yin Yoga Special hebben ervaren. Wat maakt dat deze workshop naar meer smaakt?

De Berkeley

"<yoastmark

Deze locatie draagt zeker bij aan het succes. Yin Yoga met houdingen die vandaag toch écht weer anders waren dan voorgaande keren. Korte Heldervoelend Coachen sessies waarin het lichaam een stem krijgt. Zo kan je pijnlijke knie bijvoorbeeld heel wijze woorden voor je hebben en een weg wijzen naar heling.
Tijd, ruimte en aandacht. Smakelijke, pure lekkernijen en diverse theeën. De Koriander-Venkel-Komijn thee was weer erg in trek.