Yin Yoga Special – Deep Transformation workshop

  1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Workshop
  6. /
  7. Yin Yoga Special –...

Deelnemers verrast

In de maanden april, juni, augustus en november 2017 hebben verschillende groepen deelgenomen aan deze workshops. Zij waren verrast door de heilzame combinatie van yin yoga en het verhelderen van inwendige processen.

Gestart wordt met een meditatie. Daarna gaan we door middel van yin yogahoudingen een reis door ons lichaam maken.
Als “kers op de taart” geeft Lida woorden aan datgene wat van jou gevoeld en gehoord mag worden. Daarvoor worden korte persoonlijke sessies buiten de groepsruimte gehouden.

De combinatie van yin yoga en het verhelderen van inwendige processen zorgen voor vitale ervaringen. Deze bieden je een frisse blik en kunnen duidelijk perspectief geven.

Elke dag biedt nieuwe ervaringen!

Ons lichaam en vastzittende emoties

Door stress kunnen wij niet meer op een natuurlijke manier op het leven reageren. Emoties, die als opgeslagen herinneringen vastzitten, kunnen bijvoorbeeld tot lichamelijke klachten leiden. Ook kunnen ze een klacht langer vast houden dan je lief is. Het lichaam kan tenslotte alleen met “noodsignalen” aangeven dat het tijd is voor verandering.

Juist door yin yoga en heldervoelend coachen te combineren kunnen herinneringen, die in het lichaam zijn opgeslagen, vrijkomen en daarna op een zachte manier worden losgelaten. Je lichaam zal hier altijd positief op reageren.

Praktische informatie

Elke workshop inclusief verse kruidenthee, ayurvedische lekkernij & helende frequentie remedie.
Maximaal 8 deelnemers in verband met persoonlijke begeleiding.

Locatie
De Berkeley
Nesdijk 20H
1861 MK Bergen NH

Informatie over data van de workshops in 2018 volgt op de pagina Agenda.