Ervaringen workshop

Gerda:

Ik was nieuwsgierig en wist niet wat me te wachten stond. Al bij de eerste oefening merkte ik waar mijn weerstanden in mijn lijf zitten. Ik heb altijd last van mijn (onder)rug en na de eerste oefening, tijdens de rust, had ik geen last van mijn onderrug. Het is tegelijkertijd prettig en niet prettig. Fijn dat ik goede hulp kreeg bij de oefeningen. En bijzonder is het intermezzo (heldervoelend coachen) met Lida; wat mijn gevoel alleen maar bevestigde. Dit is heel goed voor me! Dank jullie wel.

Janneke:

Wat een onverwacht mooie ervaring die me dichter bij mezelf heeft gebracht. De oefeningen waren intens en ondanks de moeilijke houdingen waren ze door de ademhaling goed te doen. De persoonlijke sessie bracht me dichter bij mezelf. Dank jullie voor deze mooie ervaring. Namaste.

Simone:

Wat een heerlijke ervaring bij jullie beiden. Rust, energie en oprechte aandacht voel ik hier. Ondanks mijn slaapgebrek (door nachtdienst) ben ik heel helder en zen. Bijzondere ervaring. Veel dank. Een mooie combinatie zo en een mooi inzicht tijdens de persoonlijke sessie. Graag tot een volgende keer.

Jacqueline:

Dank jullie wel allebei. Erg leuke en fijne les. Het voelde direct ontspannen en vertrouwd, ook met de andere deelnemers. Een cadeautje om iets persoonlijks te mogen delen met Lida, vond ik heel bijzonder. Tot ziens!

Margreet:

Een geweldige ochtend! Een mooie plek, fijne mensen en een heerlijke ervaring. Sonja en Lida bedankt voor deze mooie ervaring.